Contact

E-mail:

abalaseifier@yahoo.com

Tel:
+40 724 086 113
Fix/Fax:
+40 230 533 930

Mobilier

MOBILIER DIN FIER FORJAT

Mobilierul din fier forjat oferă o nuanță aparte interiorului fiind impunator și dând adeseori farmec unui salon sau dormitor. De asemenea, oferă senzații nebănuite de lux și rafinament, eleganță care rezistă în timp. În funcție de gusturile fiecărui client, ele pot fi clasice sau moderne, romantice sau minimaliste. Putem adăuga orice tentă de vopsea și patină spre a face ca obiectele produse să se asorteze cu restul decorațiunilor din interiorul sau exteriorul locuinței dumneavoastră.

Accesorii semineu

Pentru utilizarea unui șemineu în afară de lemn avem nevoie și de un set de accesorii care să ne ajute să putem face, întreține și asigura focul în acesta. În acest sens venim cu cateva soluții și modele reprezentative care aduc stil și eleganță lângă șemineul dumneavoastră.

27 Photos

Canapele si banci

Canapelele și băncuțele din fier forjat pot fi folosite atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul casei și curții dumneavoastră, beneficiind de o mare varietate de perne care asigură confortul dumneavoastră. Având o atenție deosebită la detalii, încercăm să evidențiem artisticul acestor obiecte care să atraga dorința deținătorilor de a se relaxa în ele dar și mândria de a fi deținătorii lor.

46 Photos

Mese si scaune

Oferim o gamă foarte bogată doritorilor de frumos și artă care să pună în valoare noblețea fierului forjat în cele mai diferite moduri. Chiar și cel mai sofisticat client poate alege o masă și un set de scaune pentru salonul, terasa sau grădina sa, care să atragă dorința de relaxare sau servire a mesei/cafelei în orice perioadă a zilei.

117 Photos

Oglinzi

Modele oglinzi din fier forjat.

26 Photos

Ornamente

Creăm obiecte decorative din fier forjat care își vor găsi locul oriunde-pe un perete, pe o poliță, în grădină, într-un salon sau la intrarea în curte! Acestea emană o sensibilitate aparte exprimând arta și creația noastră asupra tuturor obiectelor care vor face diferența oriunde ar fi așezate, încântând orice privire aruncată asupra lor.

36 Photos

Paturi

Paturile din fier forjat se pot executa cu sau fără baldachin, la orice dimensiune, cărora li se pot atașa și somiere pentru a crea un stil personalizat oricărui dormitor. Garantăm confortul absolut și estetica tradițională a acestor elemete atât de esențiale pentru odihna oamenilor!

52 Photos

Rafturi

Toată lumea are prin casă diferite spații și obiecte care necesită rafturi. Venim în sprijinul tuturor cu idei și soluții estetice foarte deosebite pentru crearea unor spații frumos mobilate, eficiente și plăcute vederii.

28 Photos

Suport ghivece

Nu trebuie să lipsească din nicio locuință florile care dau frumusețe și sensibilitate oricărui spațiu. Pentru a putea face diferite aranjamente florale, uneori este nevoie de anumite artificii de susținere și înfrumusețare care se pot executa și din fier forjat după cum veți vedea în imaginile ce uremază și care sperăm să vă facă să înțelegeți utilitatea acestora.

22 Photos

Suport lumanari si flori

O noapte romantică conține obligatoriu și flacăra unor lumânări alături de parfumul florilor proaspete care va aduce fiecărei încăperi o ambianță deosebită. Vă prezentăm o serie de modele făcute de firma noastră, care sperăm să vă încânte și să vă facă dornici de a le achiziționa spre a vă face locuința cât mai deosebită.

81 Photos

Suport umbrele si cuiere

Pentru acele perioade din an în care suntem nevoiți să folosim umbrele și haine groase spre a ne proteja, vă oferim câteva soluții la care puteți opta pentru a evita deranjul din casa dumneavoastră.

19 Photos