Contact

E-mail:

abalaseifier@yahoo.com

Tel:
+40 724 086 113
Fix/Fax:
+40 230 533 930

Despre noi

Reducere 5%

Comanda acum de peste 10.000 lei orice produs din gama porti, garduri, balustrade, balcoane, copertine, grilaje, usi, mobilier, confectii metalice, acoperisuri automatizate si vei beneficia de o reducere de 5%.

Comanda acum

Reducere 10%

Comanda acum de peste 20.000 lei orice produs din gama porti, garduri, balustrade, balcoane, copertine, grilaje, usi, mobilier, confectii metalice, acoperisuri automatizate si vei beneficia de o reducere de 10%.

Comanda acum

Cautam colaboratori

Doriti sa deschideti in orasul dumneavoastra o reperezentanta a firmei Abalasei Fier sau pur si simplu doriti sa deveniti distribuitor? Va rugam sa contactati departamentul vanzari chiar acum.

Vezi detalii

Despre Abalasei Fier

Prelucrarea manuala a fierului forjat, un mestesug de sute de ani, a fost si va ramane o imbinare a utilului cu arta.

Cu o experienta indelungata in prelucrarea manuala a fierului forjat si in realizarea unei game variate din fier forjat firma noastra va sta la dispozitie, avand ca scop principal satisfacerea fiecarui client care va ajunge sa ne contacteze si va opta pentru serviciile noastre.

Pentru cei interesati sa comercializeze produsele noastre de pe cataloagele firmei am pus la dispozitia lor o paleta larga de produse din fier forjat la cele mai bune preturi de pe piata.

Incercand sa aducem mai aproape de noi atat micii intreprinzatori cat si firmele mai mari sau depozitele de materiale fieroase aducem in atentia tuturor celor interesati oferte atractive cu discounturi, asigurand conditii de livrare si transport a marfurilor comandate.

Produse de calitate

Deoarece experienta este principalul factor in orice domeniu, produsele noastre din fier forjat confera calitatea dorita de dumneavoastra. Suntem bucurosi sa va oferim o gama larga de produse din fier forjat. Oferim si garantam calitate pentru oricare dintre produsele noastre.

Vezi detalii